Behandlinger

PUREZEN

Health&Care

Jeg tilbyder følgende behandlinger:

 

 

Sportsmassage :

 

For dig der har brug for en dyb og hård massage. Det er ikke kun for sportsfolk men for alle med spændte muskler, som også kan skyldes stillesiddende arbejde.

 

Jeg vil anbefale sportsmassage hvis du konstant eller ofte har eks. spændingshovedpine, ondt i armen som følge af for meget computer arbejde, eller løber meget og har brug for at få fjernet affaldsstofferne som ophobes i din krop.

 

Husk at drikke meget vand efter massagen. !

 

 

En af mine kompetencer, som jeg er kendt for er netop skulder,ryg og nakke behandling.

 

 

 

Thaimassage :

 

Her benyttes ingen eller meget lidt olie. Massagen består af mange tryk og stræk og er med til at udspænde dine krop, så du føler dig mere let og smidig. Det er ligesom sportsmassagen en hård massage form.

 

 

 

Olie/Aroma/Wellness massage :

 

Kært barn har mange navne , Hvem siger at man kun skal have massage når man har ondt i kroppen. Det burde være lovpligtigt at man forkæler sig selv med en god gang massage mindst 1 gang om måneden. :-) du får lov til at vælge hvilken olie duft du kan lide, og massagen er ikke så hård men stadig velegnet for dig der har brug for at slappe af og forkæle dig selv.

 

 

Favoritten !!

 

Favoritten består af 60 minutters massage efter frit valg samt 30 minutters ansigtsmassage.

 

Du kan eks. vælge sportsmassage + ansigtsmassage og derved sparer du hele 150 kr i forhold til normalprisen.

 

Du får altså 90 minutters massage for kun kr. 650,- !!

 

 

 

Ansigtsbehandling :

 

Her benyttes forskellige cremer, du får en ansigtsrens , peeling og jeg lægger en ansigtsmaske og det hele afsluttes med den bedste ansigtsmassage, hvor du slapper helt af og for manges vedkommende falder i søvn.

 

 

 

Fodmassage :

 

Som du kender det fra Thailand. Jeg har en rigtig god stol så du sidder behageligt og afslappet, udover fodmassagen , masserer jeg også dine skuldre og arme.

 

 

Manicure og Pedicure

(Fjernelse hård hud, fod og hånd scrub og negle polish)

Øjenvippe extension

 

CND Shellac

 

 

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved